Τοποθεσία

Piso Livadi

Τοποθεσία

Piso Livadi

Η περιοχή από τη Μάρπησσα προς το Δρυό είναι ίσως η πιο όμορφη στην Πάρο, με γραφικά χωριά και ψαροχώρια, υπέροχες αμμώδεις παραλίες, ενδιαφέροντα αξιοθέατα, ζεστή νησιώτικη φιλοξενία και σύγχρονες τουριστικές εγκαταστάσεις. Ο γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός του Πίσω Λιβαδιού, παραθαλάσσιο και τουριστικό θέρετρο, βρίσκεται 18 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την πόλη της Πάρου (Παροικιά), στην ανατολική ακτή του νησιού. Είναι ένα γραφικό θέρετρο με πολλές εγκαταστάσεις και μια πολύ καθαρή αμμώδη παραλία με δέντρα, όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι. Το μικρό αυτό λιμάνι συνδέεται με βάρκες στη Νάξο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και άλλα νησιά, προσφέροντας την ευκαιρία για διάφορες σύντομες εκδρομές και κρουαζιέρες.

Νότια του Πίσω Λιβαδιού μπορεί κανείς να βρει πολλές θαυμάσιες παραλίες όπως η Χρυσή Ακτή, που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα σημεία της Μεσογείου για slalom windsurfing. Η μεγάλη θρησκευτική γιορτή αυτού του μικρού θέρετρου είναι η γιορτή της Ανάληψης, κατά την οποία διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις, ενώ στους συμμετέχοντες σερβίρονται θαλασσινά και τοπικά εδέσματα.

Access

Για να έρθετε στο εστιατόριό μας μπορείτε μέσω  της δημοτικής συγκοινωνίας των λεωφορείων (ΚΤΕΛ) είτε με αυτοκίνητο. Διατίθεται  χώρος στάθμευσης.